Sportief@slank      voeding, ontspanning en beweging
 
Het succesvolle afslankprogramma van ENERGYSPORT is ongecom­pliceerd en eenvoudig toe te passen in het normale dagelijkse “gezins” leven.
 
We werken niet met een dieet, maar met een gezonde schijf van vijf. Uitgebalanceerde voeding zonder ingewikkelde recepten waar het hele gezin met plezier van kan genieten.
Naast het voedingsadvies wordt je gestimuleerd om minimaal 2 x per week te sporten, onbeperkt mag ook, maar denk goed na of deze leefstijl ook na de cursus is vol te houden.
 
De cursus gaat over veel meer dan alleen maar lichaamsbeweging en gezond eten. Het is een allround programma waarbij alle facetten van je gezondheid aan bod komen. Dat maakt deze Sportief@Slank cursus zo vernieuwend en effectief.

Sportief@slank werkt !!! Het resultaat van de afgelopen jaren laat o.a. gewichtsverlies zien, een gemiddeld resultaat van 2 kledingmaten slanker en niet te vergeten een betere conditie, toename van spierkracht, stabilisatie van bloedsuikerspiegel en in veel gevallen daling of stabilisering van bloeddruk... Een combinatie van deze resultaten zorgt ervoor dat je je beter, fitter, gezonder en vitaal gaat voelen. Het hoofddoel van de cursus Sportief@slank is dan ook GEZONDHEIDSBEVORDERING.
 
De cursus is in groepsverband te volgen. De woensdagavond is de vaste weeg- en meet avond onder begeleiding van onze gewichtsconsulenten Anita en Monique, aangesloten bij de BGN, daardoor wordt door een groot aantal zorgverzekeraars deze cursus (gedeeltelijk) vergoed. Meer informatie vindt u hierover op www.gewichtsconsulenten.nl 

Inschrijven

Schrijf je vandaag nog in en kom kennis maken. Je kunt eerst een proefles volgen en kijken of dit programma bij jou past.
Aanmelden

10 en 11 januari start de volgende cursus Sportief @ Slank ! Je kunt je vanaf nu aanmelden, via pb, app of mail of gewoon live bij de balie !

wil je niet wachten maak dan een afspraak voor een individueel begeleidingstraject ! 

Inschrijven

Schrijf je vandaag nog in en kom kennis maken. Je kunt eerst een proefles volgen en kijken of dit programma bij jou past.
Aanmelden

Individueel afslanken kan uiteraard ook. Onze gewichtsconsulentes helpen je graag naar een gezonder lijf en gewicht ! 

Je kunt een afspraak maken via het contactformulier. 

dinsdagochtend tussen 9.00 en 13.00 uur 
woensdagochtend tussen 9.00 en 12.00 uur 
woensdagmiddag vanaf 16.00 uur tot 22.30 uur 
donderdagochtend tussen 9.00 uur en 12.00 uur 

www.gewichtsconsulenten.nl hier kun je zien of je recht hebt op vergoeding uit de zorgverzekering. 

Inschrijven

Schrijf je vandaag nog in en kom kennis maken. Je kunt eerst een proefles volgen en kijken of dit programma bij jou past.
Aanmelden

Het team

Deze gecertificeerde professionals staan elke keer voor je klaar. Je kunt bij hen terecht voor persoonlijke begeleiding, advies en tips.

Heb je een vraag?