Outdoor fitness

Outdoor fitness

WANDEL JE SLANK ! 
Ben jij niet zo'n sportschoolmens maar zou je wel mee willen doen met de cursus Sportief @ Slank ? Op 18 April start "Wandel je slank!" 1330 -1500 uur. Samen 10 weken Sportief wandelen in de buitenlucht, wekelijks wegen en informatiebijeenkomst daarnaast een keuze uit onbeperkt sporten en/of tweede wandeling per week. kijk voor vergoeding op www.gewichtsconsulenten.nl aanmelden kan in de webshop 

Inschrijven

Schrijf je vandaag nog in en kom kennis maken. Je kunt eerst een proefles volgen en kijken of dit programma bij jou past.
Aanmelden

De Kettlebell wordt ook wel -’s werelds enige draagbare ‘Total Gym’- genoemd. Dankzij de enorm hoge intensiteit maakt Kettlebell training het mogelijk om kracht-, flexibiliteit, stabiliteit en het cardiovasculaire systeem in één keer te trainen.

De oefeningen zijn voor iedereen eenvoudig te leren en zeer veelzijdig. Kettlebell training is een korte maar explosieve training en heeft een zeer grote maar positieve impact op het lichaam. De resultaten op het gebied van o.a. afslanken, het vergroten van kracht en het opbouwen van zowel conditie als spiermassa is dan ook enorm.

Kettlebell training is een ware ‘Body Composition Workout’. Het is namelijk DE trainingsmethode bij uitstek om, dankzij de enorme ververbranding die tot stand komt, razendsnel je ‘looks’ te verbeteren.

Inschrijven

Schrijf je vandaag nog in en kom kennis maken. Je kunt eerst een proefles volgen en kijken of dit programma bij jou past.
Aanmelden

Het team

Deze gecertificeerde professionals staan elke keer voor je klaar. Je kunt bij hen terecht voor persoonlijke begeleiding, advies en tips.

Heb je een vraag?